リニューアル

東京大学大学院生涯学習基盤経営コース図書館情報学研究室のウェブサイトを更新しました。

お知らせカテゴリーの記事

コメント

1. Remarkable things here. I am very glad to peer your article.

Thanks a lot and I am taking a look forward to contact you.

Will you please drop me a mail?

• Hello Armando,

Thank you for leaving us a comment. This is the information commissioner.

Glad to hear that you are interested in our articles. This website is managed by the information committee. If you would like to contact the authors, would you like to let us know which articles you like and the authors you would like to touch?

Looking forward to your reply.

Yours sincerely,
      UTLiS