Call for Papers: MT Summit 2017 Workshop on Language Technologies and Human Translators (LTHT)

2017年9月に名古屋で開催される機械翻訳の国際会議MT-Summitのプレコンフェレンス・ワークショップとして、9月18日、下記のワークショップを開催します。当研究室の影浦が主催者の一人に名を連ねています。

開催趣旨は以下の通りです。

The aim of the workshop on “Language Technologies and Human Translation” is to bring together NLP researchers, industry users of MT technologies, practitioners in LSPs, translation researchers, and translators to discuss issues related to language technologies and its real and potential impact on human translation and translation industries.

論文投稿〆切は7月3日。詳しくは上記サイト内の投稿案内をご覧ください。

自然言語処理研究者だけでなく、MTを実務で活用している翻訳者・翻訳企業の方々からのご投稿をお待ちしています。